Om oss

MHF Camping Club, MHFCC vårt stora intresse är husvagnar, husbilar, tält allt som har med friluftsliv att göra, vi har även den stora visionen att ingen skall dö av drog eller rattfylleri i trafiken oavsett om det är till sjös, i skogen eller på vägarna. Det är en stor arbetsuppgift som vi tillsamman med vårt förbund MHF jobbar intensivt med. Går att läsa mer på vårt förbunds hemsida mhf.se.

MHFCC:s organisation består av ett clubrådet som driver de övergripande frågor/ärenden.

Sen består MHFCC av 9 sektion fördelande över landet alla har egna styrelser och arrangerar olika typer av träffar under året som alla medlemmar kan besöka. En av dessa sektioner anordnar varje år en riksträff någonstans i Sverige under vanligtvis vecka 27 eller 28. Under denna vecka träffas vi från hela Sverige med olika program utflykter, tävlingar, musikunderhållning mm. Intresserad kolla på vår hemsida under riksträffar.

Vår tidning KULTRYCKET, utkommer med 5 nummer/år, där vi redogör för olika arrangemang som varit, samt många inbjudningar till olika träffar. Vi har även korsord och gör olika nerslag på olika mässor under året. Som medlem får du även MHF Regionernas tidningar RattaRen/Trafiknykter 4 gånger/år.

För att bli medlem, klickar du på denna länk så får du alla uppgifter.

MHFCC arbetar hela tiden med att hitta lämpliga avtal för våra medlemmar, som vi presenterar i vår tidning Kultrycket och även på vår hemsida som uppdateras regelbundet.

Intresserad kom med oss, i vår gemenskap och ta del av det attraktiva verksamheter, som MHFCC:s 9 sektioner driver runt om i landet, du kan klicka på sektioner och ordförande, så får du er lokala kontakt.

MHF är en ideell trafiksäkerhetsorganisation som har trafiknykterheten som en stor hjärtefråga.

Vi har 2 medlemsbegrepp, MHF medlem är lika med helnykter alltid, MHF Trafiknykter vilket innebär att man alltid är nykter bakom olika typer av fordon. Oavsett medlemskap är man alltid välkomna på våra träffar och riksträff, vilka alltid är nyktra.

Detta låter väl intressant?

Kontakta ordförande Anders Marklund, 070-674 26 24 eller via mejl anders.marklund@mhf.se ,
ni kan också klicka på  sektioner och ordförande, så får ni er lokala kontakt.